Skip to content

zenbyg.dk

Montering af vinduer + opmåling af vinduer

Udskiftningen af vinduer er et fornuftigt valg, hvis man ønsker at investere i eller energioptimere sit hjem. Ønsker du imidlertid ikke at stå for opmåling og montering på egen hånd, kan du med fordel alliere dig med en professionel med erfaring med lignende renoveringsprojekter. Korrekt forberedelse kan spare dig for unødige problemer, og derfor kan du her hos Zenbyg hyre professionel assistance med opmåling og montering af vinduer, så du er sikker på, at arbejdet udføres korrekt.

Nye Vinduer
Nye vinduer
Montering Af Ovenlysvinduer
Montering af ovenlysvinduer
Renovering Af Karnap
Renovering af karnap

Professionel opmåling og montering af vinduer

Når vinduer opmåles, tager man typisk udgangspunkt i hulmålet, hvorefter man trækker 2-2,5 cm fra for at få de udvendige karmmål, som man skal bruge til valget af nye vinduer. Det er derfor vigtigt, at man måler vinduesåbningerne korrekt, og det kan du få hjælp til her hos Zenbyg. Jeg kommer gerne ud til din bolig og assisterer med opmåling af vinduer, og jeg rådgiver også gerne i forhold til aktuelle muligheder på markedet, så du er sikker på at få valgt en løsning, der passer til netop dit hus. 

Du er dermed sikret en professionel vurdering og konkrete mål på vinduesåbningerne i dit hus, så dine nye vinduer ikke blot kommer til at passe til husets stil, men også kan monteres uden problemer. Sidstnævnte hjælper jeg naturligvis også gerne med, hvis du søger en samarbejdspartner, der kan assistere ved vindue-montering.

Renover dine vinduer og forlæng deres levetid

Det er ikke altid nemt at vurdere, hvornår vinduerne i huset trænger til udskiftning, og derfor tilbyder jeg også at komme ud og hjælpe dig med at vurdere vinduernes stand. Dermed kan du få en professionel vurdering af, om udskiftning eller renovering af vinduerne er det bedste valg. Vinduerne kan nemlig have mange års levetid endnu, såfremt de renoveres korrekt.

Jeg tilbyder dermed at stå for hele processen – lige fra opmåling af vinduerne til renovering eller montering af nye vinduer – og hele processen koordineres i tæt samarbejde med dig, da det er min erfaring, at løbende forventningsafstemning og åbenhed er afgørende for et vellykket projekt. Zenbyg holder til i Charlottenlund, men jeg kommer gerne ud til at adresser i hele København og omkringliggende områder som Hellerup, Ordrup og Lyngby Taarbæk.