Skip to content

zenbyg.dk

Design dit eget

Det er ikke altid nødvendigt med arkitekttegninger, når man skal i gang med et bygge- eller renoveringsprojekt, men gode tegninger kan hjælpe med at skabe overblik over både projektet og processen. Jeg tilbyder at hjælpe dig med at designe dit eget badeværelse eller køkken samt skabsløsninger, som passer til netop din bolig – uanset om du har visioner for et IKEA hack, eller du planlægger et større renoveringsprojekt.

Balance Surfboard I Egetræ Til Rudolph Care
Balance surfboard i egetræ til Rudolph Care
Zenbyg Bilen Fyldt Med Surfbrædder Til Rudolph Care
Zenbyg bilen fyldt med surfbrædder til Rudolph care
Læskærm Med Plantekasser
Læskærm med plantekasser
Sybord Til Gentofte Ungdomsskole
Sybord til Gentofte ungdomsskole
Slagbænk Med Egetræslister
Slagbænk med egetræslister
Egetræsplanker Til Plankeborde
Egetræsplanker til plankeborde
Bogreol Med Stige I Trappeopgang
Bogreol med stige i trappeopgang
Pladsudnyttelse Vaskekælder
Pladsudnyttelse vaskekælder
Saunabænk I Aspetræ I Skovshoved Sauna
Saunabænk i aspetræ i Skovshoved sauna
Skunk Før Skuffer
Skunk før skuffer
Skuffer I Skunk
Skuffer i skunk
Skabe I Kælder
Skabe i kælder
Tegning Af Skunkskuffe
Tegning af skunkskuffe

Design dit eget køkken eller badeværelse

Det lyder måske fristende at få lov til at designe sit eget køkken eller badeværelse, men det kan være vanskeligt projekt at gå til, hvis man ikke ved, hvor man skal starte. Derfor tilbyder jeg at hjælpe dig med at designe dit eget køkken ud fra dine ønsker og behov, da jeg har et indgående kendskab til, hvordan renovering af køkkener og baderum skal gribes an. Når du designer dit eget badeværelse eller køkken, er der nemlig flere ting, det er vigtigt at være opmærksom på – såsom VVS, elinstallationer og lignende. Derfor foregår design og idéudviklingen også altid i tæt samarbejde med mine kunder.

Selvom man ikke nødvendigvis behøver arkitekttegninger til mindre renoveringsprojekter, så kan det være nødvendigt med grundigt og præcist tegningsmateriale ved ansøgninger til kommunen. Særligt hvis man skal foretage ændringer ved køkken og baderum, eller hvis man planlægger at foretage ændringer på bygningens yderside. Alt dette hjælper jeg gerne med, og jeg udvælger nøje alle samarbejdspartnere til projektet alt afhængigt af dets størrelse. Dermed er du sikret et team af kompetente håndværkere, som kan realisere dit design.

Design dine egne skabsløsninger til hjemmet

På samme måde tilbyder jeg også at hjælpe, hvis du ønsker at designe din egen skabsløsning. Indbyggede skabe kan nemlig være den optimale løsning i både entre, gang, bryggers samt i hjørner samt i kroge, der alligevel kun bruges til opbevaring. Når du designer din egen skabsløsning, har du mulighed for at tilpasse designet til det pågældende rum, din brug heraf og sikre, at designet tager højde for både hjemmets indretning og optimal pladsudnyttelse.