Skip to content

zenbyg.dk

IKEA HACK

IKEA hack er betegnelsen for en populær metode til indretning af hjemmet, der modificerer møbeldele fra IKEA eller kombinerer dem med eksklusive materialer for at skabe at særlige indretningsløsninger. Det er en løsning, der både kan bruges til køkkener, badeværelsesmøbler og garderobeskabe, og som giver dig et unikt resultat til en overkommelig pris.

Ikea-Hack: Forrammekøkken Penselmalet, Bordplade I Svensk Natursten, Made A Mano Fliser. Lavet På Hvide Ikea-kabinetter
Ikea-Hack: Forrammekøkken penselmalet, bordplade i svensk natursten, Made a Mano fliser. Lavet på hvide Ikea-kabinetter
Forramme Køkken Ikea Hack
Forramme køkken Ikea hack
Ikea Hack Med Snedkerlåger
Ikea Hack med snedkerlåger
Ikea Hack Med Egetræsllåger
Ikea hack med egetræsllåger

IKEA hacks skaber unikke indretningsløsninger

Møbler og indretningsløsninger fra IKEA har mange fortrin, men de tilbyder sjældent den samme eksklusivitet eller det samme udtryk som skræddersyede snedkerkøkkener. Derfor er IKEA hacks blevet en populær løsning i mange danske hjem, da denne indretningsmetoder benytter IKEAs produkter til at skabe unikke løsninger, der giver dig det bedste fra begge verdener. Det kan eksempelvis være, at du godt kan lide indmaden i IKEAs køkkener, men ikke er så vild med deres låger, skuffefronter eller bordplader. Her giver et IKEA hack dig mulighed for at foretage ændringer, der ikke ellers havde været en mulighed.

Du skal blot installere de brugbare elementer fra IKEAs sortiment og kombinere dem med speciallavede snedkerfronter i egetræ og lignende træsorter. IKEAs produkter – såsom deres skuffer og hængseldele – er lavet i en rigtig god kvalitet, så du går som sådan ikke på kompromis med funktionalitet eller holdbarhed. Skulle de gå i stykker, er de samtidig relativt billige at udskifte. Det er altså en glimrende indmads-løsning, som man kan kombinere med dyrere og mere eksklusive fronter med det look, man ønsker.

Gennemfør dit IKEA hack med hjælp fra Zenbyg

Her hos Zenbyg bliver du altid mødt af en holdning til, at byggeprojekter bør planlægges og afvikles med plads til nærvær og tilstedeværelse, og det gælder også for IKEA hacks. Derfor påtager jeg mig også kun en opgave ad gangen, hvilket både er med til at mindske fejl og sikre, at der er fuldt fokus på den givne opgave. Alle materialer til det planlagte IKEA hack udvælges nøje og i samarbejde med mine kunder, så det færdige resultat lever op til både den forventede kvalitet og visionen for projektet.