Skip to content

zenbyg.dk

IKEA hack indbyggede skabe

Ønsker du at udnytte opbevaringspladsen i dit hjem optimalt uden at gå på kompromis med design og materialer, så kan et IKEA hack til indbyggede skabe være løsningen til dig. Her benyttes indbyggede skabe fra IKEA til at skabe helt unikke opbevaringsløsninger, der er både funktionelle, og som passer naturligt ind i hjemmets indretning. Du kan se flere eksempler på tidligere projekter, Zenbyg har stået bag, her nedenfor.

Entre Efter Skab
Entre efter skab
Entre Før Skab
Entre før skab
Skabe I Kælder
Skabe i kælder
Skunk Før Skuffer
Skunk før skuffer
Skuffer I Skunk
Skuffer i skunk
Tegning Af Skunkskuffe
Tegning af skunkskuffe

IKEA hack med indbyggede skabe

IKEA hacks kan benyttes mange steder i hjemmet, og idet de tilbyder mange praktiske opbevaringsløsninger, ser man typisk IKEA hack i køkkenet, på badeværelse og som skabs- og opbevaringsløsninger. Det er både en prisvenlig og tidsbesparende løsning, hvis man sammenligner IKEA hacks til indbyggede skabe med en lignende løsning fra et snedkerværksted. Det betyder dog ikke, at du skal gå på kompromis med hverken design eller materialer.

Når du benytter et IKEA hack til indbyggede skabe, installerer man først indmaden med elementer fra IKEA, hvorefter disse færdiggøres med snedkerfronter og -låger. Dermed kombinerer man praktiske opbevaringsløsninger fra IKEA med kvalitetsmaterialer som skabsfronter og låger i solidt egetræ, der er med til at give skabet et tidløst og stilrent look – uanset om det holdes naturligt eller males.

Optimer opbevaringspladsen i hjemmet

Zenbyg har allerede været med til at designe flere praktiske løsninger ud fra dette princip, og jeg hjælper også gerne med at designe og konstruere indbyggede skabe efter mål. Disse kan tilpasses både traditionelle placeringer som entréer, gange og kældre, men også skunker og lignende kroge i hjemmet, der alligevel benyttes til opbevaring. På baggrund af målene udarbejdes der et funktionelt design i tæt samarbejde med kunden, så konstruktionen ikke blot lever op til dine krav og din indretning, men også de krav du stiller i forhold til daglig brug.

Dette er en af grundende til, at jeg arbejder tæt sammen med mine kunder gennem hele processen. Dermed kan det praktiske IKEA hack til indbyggede skabe skræddersys i forhold til konkrete behov, og den løbende dialog er nøglen til et vellykket projekt