Skip to content

zenbyg.dk

IKEA hack køkken

Køkken IKEA hacks er en klassisk køkkentype, der er blevet meget efterspurgt igen i den senere tid. Denne køkkentype forener funktionalitet og eksklusivitet, idet man kombinerer grundlæggende køkkenelementer fra IKEA med forrammer, låger, skuffefronter og bordplader i materialer såsom eksempelvis egetræ, der er et både stærkt og holdbart materiale, som desuden bidrager med en tidløs elegance og træets varme.

Ikea-Hack: Forrammekøkken Penselmalet, Bordplade I Svensk Natursten, Made A Mano Fliser. Lavet På Hvide Ikea-kabinetter
Ikea-Hack: Forrammekøkken penselmalet, bordplade i svensk natursten, Made a Mano fliser. Lavet på hvide Ikea-kabinetter
Forramme Køkken Ikea Hack
Forramme køkken Ikea hack
Ikea Hack Med Snedkerlåger
Ikea Hack med snedkerlåger
Ikea Hack Med Egetræsllåger
Ikea hack med egetræsllåger
Snekerkøkken Med Egetræslåger
Snekerkøkken med egetræslåger
Snedkerkøkken I Taarbæk
Snedkerkøkken i taarbæk
Nyt Køkken I Lille Lejlighed (pladsudnyttelse)
Nyt køkken i lille lejlighed (pladsudnyttelse)

Køkken IKEA hacks er en populær indretningsløsning

IKEA hacks blev brugt meget til garderobe- og køkkenskabe i 1930-60´erne, men selvom princippet er det samme, så forbindes fremgangsmåden i dag med et helt andet udtryk. Her kombineres køkkenskabe fra IKEA nemlig med specialfremstillede bordplader, forrammer, låger og skuffefronter, der laves i nøje udvalgte materialer som egetræ og natursten. Før i tiden var køkken IKEA hacks typisk kendetegnet ved penselmalede låger, og det er stadig en naturlig del af dette design, selvom man i dag også ynder at lade træets naturlige farve træde frem.

IKEA hacks til køkkenet benytter typisk forrammer, der efterlader afstand imellem alle skuffer og låger, og fronterne har en lille overfalsning, der støder ind mod forrammen. Det giver et meget elegant og let udseende, som er kendetegnet for forramme køkkener. Man kan kombinere IKEA hacks med køkken-fronter af mange forskellige materialer, og fronterne kombineres ofte med bøjlegreb i enten messing eller krom. Denne type låger kombineret med indmad fra IKEA gør, at man kan få et meget tidløst og klassisk snedkerkøkken med rigtig mange forskellige funktioner – til IKEA-priser.

Vedligeholdelsesvenlige IKEA hacks til køkkenet

Ikke nok med at du får en både praktisk og flot løsning, er en anden fordel ved køkken IKEA hacks, at køkkeninventaret nemt kan vedligeholdes eller touches op. Man kan både slibe og behandle træet, eller man kan vælge at skifte køkkenets farve efter nogle år. Det giver en enormt stor frihed, og det er nemt at finde nye låger til køkkenet efter nogle år.

Ønsker du hjælp til at designe drømmekøkkenet med et IKEA hack, påtager jeg mig gerne opgaven, men for at jeg kan dedikere al min opmærksomhed til at skabe det bedste og flotteste resultat, påtager jeg mig kun en opgave ad gangen. Du kan derfor også vide dig sikker på, at jeg er meget nærværende i processen – lige fra den fælles idéudvikling til den sidste finish.