Skip to content

zenbyg.dk

Montering og opmåling af døre

Udskiftning af døre i hjemmet er et stort projekt, og som med alle andre bygge- og renoveringsprojekter, er der forholdsregler, man bør tage, og tanker man bør gøre sig. Dermed kan man sikre, at processen forløber uden unødige problemer. En af disse ting er at alliere sig med en erfaren samarbejdspartner, der kan assistere med opmåling og montering af døre – og det er netop hvad du finder her hos Zenbyg.

Ny Terrassedør I Anneks
Ny terrassedør i anneks
Zenbyg Bil Foran Martinus Instituttet
Zenbyg bil foran Martinus instituttet

Opmåling af døre i hus og lejlighed

Har du besluttet, at en eller flere døre i hjemmet skal udskiftes, tilbyder jeg at komme ud og tage mål til den nye dør og samtidig vejlede dig i forhold til de mange typer og producenter, der findes på markedet. Opmåling af døre tager udgangspunkt i murhulmålene – målene fra væg til væg og fra gulv til øvre væg – da det er disse mål, dørkarmen skal fastgøres til. Det er desuden vigtigt, at man tager udgangspunkt i karmens udvendige mål, når man skal vælge den nye dør, ellers kommer man hurtigt i problemer.

Er målene forkerte, kan du ende med at stå i en situation, hvor der ikke er plads til den dør, du ønsker at montere, så døren enten må returneres, eller døråbningens dimensioner må ændres. Det er dog problematikker der kan undgås, såfremt man har kompetente fagfolk ved sin side. Derfor tilbyder jeg at assistere ved opmåling af døre, så du er sikker på, at du får fat i en dør i den størrelse, der kommer tættest på målene. Det gør monteringen af den nye dør langt nemmere.

Professionel sparring og montering af døre

Hvis du allerede har styr på målene, eller du også ønsker hjælp til montering af døren, så står jeg naturligvis også til din disposition. Zenbyg holder til i Charlottenlund, men jeg kommer gerne ud til adresser i hele København og de omkringlæggende byer. Det gælder både i forhold til opmåling af døre og montering heraf, og jeg hjælper dig gerne fra start til slut i processen. Dermed er du sikret professionel sparring i forhold til både opmåling, valg og montering af den nye dør, hvilket er med til at sikre dig det bedst mulige slutresultat.