Skip to content

zenbyg.dk

Renoveringsprojekter

Zenbyg har de seneste år stået bag utallige renoveringsprojekter i og nær Charlottenlund, Hellerup, Ordrup samt Lyngby Taarbæk. Jeg arbejder altid tæt sammen med mine kunder, og dette har resulteret i en række unikke løsninger, der spænder lige fra fuldstændige køkkenrenoveringer til konstruktionen af specialdesignede møbler og optimeringen af rum ud fra specifikke ønsker. Du kan se et udvalg af billeder fra de mange projekter herunder.

Anneks Med Sildebensparket Gulv
Anneks med sildebensparket gulv
Opretning Af Bjælkelag Og Nyt Fyrretræs Gulv I Lejlighed På Vesterbro
Opretning af bjælkelag og nyt fyrretræs gulv i lejlighed på Vesterbro
Nyt Gulv Med Isolering (energioptimering, Lydoptimering)
Nyt gulv med isolering (energioptimering, lydoptimering)
Entre Før Skab
Entre før skab
Entre Efter Skab
Entre efter skab
Udlusning I Bindingeværk
Udlusning i bindingeværk
Radiatorskjuler
Radiatorskjuler
Montering Af Ovenlysvinduer
Montering af ovenlysvinduer
Nyt Gulv Med Hvidpigmenteret Lak
Nyt gulv med hvidpigmenteret lak
Nyt Gulv I Vesterbro Lejlighed
Nyt gulv i Vesterbro lejlighed
Hems I Asketræ Med Stålramme
Hems i asketræ med stålramme
Ny Terrasse På Altan (tagpap Nedenunder)
Ny terrasse på altan (tagpap nedenunder)
Udnyttelse Af Gammelt Tørreloft Til Teenager. Indbyggede Skabe I Skunk
Udnyttelse af gammelt tørreloft til teenager. Indbyggede skabe i skunk
Udnyttelse Af Loftrum
Udnyttelse af loftrum
Udnyttelse Af Loftrum
Udnyttelse af loftrum

Renoveringsprojekter i bådehus og lejlighed

Renovering kan betyde mange ting, når der er tale om hus og lejlighed. Hos Zenbyg bliver du mødt af erfaring med renovering af både hus og lejlighed, og jeg har påtaget med opgaver med både montering og design af køkken og badeværelse, IKEA hacks, specialdesignede møbler, nye gulve, optimering af rum og mange andre renoveringsprojekter – inde såvel som udendørs.

Renovering af hus og lejlighed adskiller sig naturligvis på flere punkter, men renoveringsprojekter er ofte mere betinget af boligens udformning end typen. Renovering af lejlighed kræver dog ofte, at man tager et større hensyn til naboer, der befinder sig lige på den anden side af væggen, gulvet eller loftet. Der er dog de samme muligheder for at tænke kreativt og designe løsninger, der passer til både boligen, indretningen og beboerne – og det hjælper jeg gerne med.

Zenbyg tager altid kun en kunde ad gangen

Selvom Zenbyg gennem årene har hjulpet mange kunder med at realisere deres boligdrømme, så har jeg et princip om altid kun at arbejde med en kunde ad gangen. Jeg afvikler alle mine bygge- og renoveringsprojekter med stor tilstedeværelse, da det både er med til at mindske fejl og højne kvaliteten af arbejdet. Derfor vil du opleve, at jeg dedikerer min fulde opmærksomhed til netop dit projekt, så vi sammen kan skabe det bedst mulige resultat.

Løbende og brugbar kommunikation er også et fokus for processen, og jeg sætter en ære i, at mine kunder altid har et overblik over, hvordan renoveringsprojektet skrider frem. Hermed er de sikret en ansvarlig tovholder – uanset projektets størrelse – som inkluderer dem i processen og holder dem informeret om vigtige forhold.